Leasing A Private Jet og rejse i skødet af luksus

Hvis ledere af firmaet nødt til at rejse regelmæssigt, kan leasing en privat jet hjælpe dig i din virksomhed til en stor udstrækning. Uanset om du er bekymret over tid, fleksibilitet, sikkerhed eller privatliv, en chartrede executive privat jet synes at være dagens orden. Luxury private jetfly er underskrivelsen af højtflyvende forretningsfolk. Leasing en privat jet til personlig brug er også gavnligt.

Udgifter til leasing en privat jet kan være en lidt høj, men sikkerhed og tidsbesparelser, som de tilbyder let begrunde omkostningerne. Leasing en privat jet har flere fordele:

Det er problemfri

Mens du bruger kommercielle flyvninger, skal du gå gennem den obligatoriske tidskrævende security check-ups. At fjerne sko, udpakning og genindpakning håndbagage, fylder stående i køer en masse tid. Du kan endda være forpligtet til at ankomme i lufthavnen flere timer tidligt.

På den anden side forestiller mig ingen bagage eller sikkerhed kontrol, uden at fjerne dine sko, ingen køer og ingen forsinkede fly. Med privat jet charter; pilot, besætningsmedlemmer og stewardesse er tilgængelig for dig 24/7. Din chartrede privat jet venter på dig til at tage ud, end du venter på dit fly til at tage ud.

Spare dyrebar tid

Tid er penge til øverste virksomhedsledere. At være strandet på en kommercielle lufthavn i flere timer er en komplet spild tid. Leders tid er vurderet til og dens spild kan ikke forsvares for enhver pris.

Derfor, executive private jetfly blive den bedste løsning. Det er tid effektivt og maksimerer produktiviteten af ansatte ved at spare deres værdifulde tid.

Luksuriøse interiør

På en privat charter jet er du tilbudt en luksus, som du kan aldrig drømme om modtagelse i et kommercielt fly. Sæderne er meget komfortable med masser af benplads. De ser næsten som en komfortabel stue med TV, telefonlinjer, computer samt velassorteret barer.

Bortset fra at, ilt flow i indre af en privat jet er meget overlegen. På et kommercielt fly reducere piloter ofte ilt-niveau for at minimere omkostningerne forværre virkningerne af jetlag.

Garantier fortrolighed

Ledere af gigantiske virksomheder har en travl hverdag. De kan lide at arbejde når de flyver. Kommercielle flyvninger gøre ikke nu det muligt. Det er jo ligesom at risikere dit firmas fortrolige oplysninger af arbejder på en bærbar computer, som en halv snes mennesker kan se.

Rejser på en privat jet sikrer fortrolighed af din virksomhed. Du kan arbejde eller selv gennemføre forretningsmøder ombord med et afslappet sind uden at blive generet om spionage øjne.

Ekstra komfort

Du kan have menuer og drikkevarer tilpasset efter dine behov og krav. Hvis din rejse er til glæde er din foretrukne former for underholdning også arrangeret.

Bo jordet

Afholde en konference inde i kabinen, eller tale med folk på jorden. Da størstedelen af de private jetfly har fremragende, avanceret kommunikation udstyr, du altid kan holde kontakten.

Uanset om du flyver for forretning eller fornøjelse på en privat jet er du sikret personlig service i alle aspekter af din rejse. Det er virkelig den ultimative måde at rejse. Nyde overflod og luksus i en privat jet, spare tid og have fred i sindet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.