5 BØGER JEG GERNE VIL LÆSE I SOMMER

THAT SUMMER DRESS

78698330401_m 78698330402_m

Kjole fra Gina Tricot (reklamelink)

Jeg har på det seneste erhvervet mig en del nye sommerkjole til min kommende ferie og lige siden jeg så smukke Karoline Dall i sin fine slå om kjole fra HM, har jeg været på jagt efter noget lignede. Da jeg så stødte på denne flotte sag i dag på min vej rundt på internettet, måtte jeg slå til.

Vi skal egentlig have personalefest på mit arbejde i morgen og da det er blevet forbudt at have sort på, så ville den jo være helt perfekt. Så jeg smutter lige forbi Gina Tricot i morgen, men nu er den altså klikket hjem for en sikkerhedsskyld.

/LOU

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 BØGER JEG GERNE VIL LÆSE I SOMMER