Jeg holder foredrag til Danish Design Festival

Fødselsdagsweekend og Heartland

foedselsdag-1

Jeg har haft den bedste weekend længe! I lørdags var det min fødselsdag og uden at afslører for meget så rundede jeg et skarpt hjørne og det er en dag, jeg længe har haft det lidt svært med. Men det var virkelig ingen sag med de fantastiske mennesker i mit liv. Dagen startede med morgenmad på Cafe Glad med en god veninde og så gik vi ellers en tur rundt i byen, hvor der både var Århus Pride og Vestergade fest. Det føltes som om hele byen fejrede mig.

foedselsdag-2

Derefter stod den på fødselsdag med familien. Jeg havde inviteret dem alle sammen på FF Århus som leveret en delikat fødselsdagsmiddag. Vi valgte deres Casual Eating menu, som består af 12 små retter som man deler og det var helt klart anbefales værdig.

heartland-1

Om søndagen havde jeg fået en billet til Heartland Festival, noget jeg virkelig havde set frem til. Heartland er en festival, som blander musik, mad, kunst og taler, et koncept, der passer helt perfekt til mig. Noget af det jeg vil fremhæve var en samtale mellem Thomas Rohde, Christian Bitz og Oluf Borbye Pedersen om personlig optimering og mad. Derudover så skal I altså lige give jer selv det og lytte til Francis and the lights – den ultimativt bedste koncept på dagen.

heartland-2

Jeg skal helt sikkert besøge Heartland igen til næste år og så bliver det hele weekenden. Med denne her start på et nyt år kan det kun blive fantastisk og min veninde og jeg blev enig om at årets citat skulle være “Fuck burde og mere pyt” og det vil jeg så slutte af med.

/LOU

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg holder foredrag til Danish Design Festival