#iheartyou

Jeg holder foredrag til Danish Design Festival

danish-design-week-copy

På fredag d. 2. juni skal jeg holde foredrag til Iværksætterbar, som er en del af Danish Design Festival. Festivalen sætter fokus på at synliggøre designbegivenheder i Danmark og løber af stablen fra d. 4. maj til d. 9.juni. Så har du ikke nået at opleve noget af festivalen kan du nå det endnu. Fashion Forum har highlightet nogle af begivenhederne og bl.a. Iværksætterbaren her.

Iværksætterbaren afholdes af Made in Kolding og da jeg jo er fra Kolding, betyder det jeg skal en tur hjem og det synes jeg virkelig, der er noget fint over. At man har være en tur ude i ”den store verden” og så kan komme tilbage med sine erfaringer. Den anden taler til iværksætterbaren er Mark Than, som jeg glæder mig rigtig meget til at hilse på.

Mit foredrag handler om, hvordan man som iværksætter kan bruge de sociale medier til at få sin virksomhed til at vækste. I kan læse mere om begivenheden her og hvis I har lyst skal I være mere end velkommen til at kigge forbi det kunne være så hyggeligt.

/Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#iheartyou