Stoppet af Marie Claire

Let’s Paint the Wall

jotun-st-halvard186127ret_lav-kopi

Jeg har længe overvejet at male væggen i min stue i en farve – og nu gør jeg det altså! Jeg har set flere og flere, som bare maler en enkelt væg og jeg synes, det skaber en virkelig god atmosfære og stemning i rummet. Jeg kan dog ikke finde ud af hvilken farve det skal være? Hvad synes I? Jeg har overvejet grøn og nude eller hvad med en sart pink? Arg!

Tjek f.eks denne her video fra Jotun og deres nye kalk maling! Der er så mange pæne farver og jeg kan rigtig godt lide at det er god kvalitet. Når jeg gør noget så drastisk ved min stue er det vigtigt, at det kommer til at se godt ud og jeg vil hellere have en kvalitets maling, som holder farven og ikke danner skygger, end at vælge den billige løsning. Måske det skal være weekendens projekt? Hjælp mig lige med farven ik?

/Louise

Sponsoreret af Jotun

 

1 kommentar

  • Catrine

    Lyserød, lyserød, lyserød! Det er helt sikkert min foretrukne farve for tiden – det er det der er lykken ved at være single og helt selv kan bestemme hvordan ens lejlighed ser ud!
    Hvis du maler i weekenden vil vi se billeder – uanset hvilken farve du vælger!! 😀 god fornøjelse!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stoppet af Marie Claire