My Healing Place

Stoppet af Marie Claire

FullSizeRender

Selvom det er mandag, så er der smil på mine læber. Jeg har nemlig haft en fantastisk weekend fyldt med de bedste mennesker i mit liv. Den har både stået på banko, diverse madmarkeder og en dele GT’er, men vel Århus fest uge ik?

I lørdags havde jeg mine nyeste Ganni kjole på, perfekt til sensommeren. Da jeg var på vej hjem på min lørdag eftermiddag var der pludselig en dame som råbte stop! Jeg stoppede straks fordi det lyder ret alvorligt og tænkte der måske er noget galt med cyklen. Men så præsenterede damen sig som street style fotograf for Marie Claire Magazine og hun måtte bare have et billede med mig, min kjole og min cykel til deres cityguide til Århus. Det kunne jeg ikke sige nej til og jeg stillede op mit i latinerkvarteret med min jernhest og poserede det bedste jeg har lært, man er vel blogger 😉 Det trak en del opmærksomhed, men pyt jeg var høj resten af dagen af at være stoppet af Marie Claire.

God mandag herfra,

/Love L.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Healing Place