Vind Somersby til din sommerfest

Perfekte sommeraftener

Skærmbillede 2016-08-19 kl. 18.09.31 kopi

En perfekt sommeraften bruges i min optik på to måder og min weekend indeholder heldigvis begge. I aften står den på hygge med en af mine bedste og ældste veninder. Vi skal sidde ude til natten bliver sort og nyde en god omgang tapas og drinks. I morgen står den så på have fest hos en veninde og hendes kæreste, hvor vi skal spille havespil, grille og nyde livet.

Til begge aftnerne har jeg tænkt mig, at nyde min nye sommer afhængighed Somersby Blueberry. Efter jeg fik en masse lækre Somersby tilsendt har den nye smagsvariant med blueberry været mit sommer kick. I aften tror jeg, jeg vil servere den efter maden, helt iskold med citron skiver og i ja imorgen der skal resterne af de mange Somersby nydes i sommersolen.

I sidste indlæg, (jeg ved godt der ikke er sket så meget herinde over sommeren, men det bliver der meget snart lavet om på!), udloddet jeg i samarbejde med Somersby en kasse valgfrie Somersby og den heldige vinder er Stine Skov. Stine vil gerne tage kassen med til sine venner, som holder fest, men ikke har alt for mange penge at gøre med. Det er lige sådan en Somersby i min optik skal deles. Tillykke til Stine, jeg har sendt dig en mail.

Nyd sommeren og hey smag lige den der Somersby Blueberry men pas på den er farlig god!

/Love L.

Indlægget er sponsoreret af Somersby

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Somersby til din sommerfest