Perfekte sommeraftener

My Healing Place

Untitled-2

Dette bliver et mere personligt indlæg og noget jeg ønsker at dele med jer fordi det virkelig har slået mit hjerte om kuld. Jeg har i længere tid kæmpet en indre kamp, som vi kvinder gør engang i mellem. Kampen er noget jeg gerne vil holde for mig selv, men en af mine midler til vejen ud af kampen, vil jeg gerne dele med jer, fordi jeg tror det vil gavne mange.

Jeg har tidligere skrevet om det skønne Yo Studios i Århus, hvor jeg går til yoga. Stedet har fået en helt specielt plads i mig både på grund af personlighederne dernede men også fordi yogaen har givet mig en indre ro. I min branchen handler det ofte om, hvem der har den flotteste taske, de dyreste sko eller det sejeste job og det kan jeg nogen gange godt lade mig rive med af. På den måde bliver livet et kapløb, et kapløb om materielle goder og er det egentlig, hvad der gør en lykkelig? Jeg har fundet ud af at svaret for mig er nej, lykken er for mig at finde mig selv og finde ro i hvem jeg er og her holder yoga mig fast i den tanke og er blevet til klodser, der holder mine ben solidt blandet på jorden.

Når jeg dyrker yoga er det vigtigt for mig, at føle mig tilpas og afslappet. Her er omgivelserne i Yo helt ideelle men det betyder også meget for mig, hvad jeg har på og at det er noget jeg finder mig tilpas i. Til at starte med brugte jeg bare det træningstøj, jeg normalt havde brugt til dans eller fitness, men så investere jeg i et par leggings fra Olympia Activewear og jeg har boet i dem lige siden. Jeg har aldrig haft et par leggings, som var så behagelige at have på. Jeg er normalt ikke så glad for stramtsiddende tøj men jeg har taget mig selv i at tage dem på en søndag selvom jeg ikke skulle træne. Olympia Activewear har været ret populært og revet væk fra sider som Net-a-porter, men Yo Studios har fået fingrene i det og man kan derfor købe det dernede eller på deres hjemmeside.

Hvis du ikke har prøvet yoga og nogle gange bare mangler et sted, hvor du kan trække vejret, mærke efter, og lukke den materielle verden lidt ude, så skal du gøre det, hop ud i det. Det behøver ikke at være spirituelt, som mange tror, det er det ikke for mig. For mig er det et åndehul, som holder min grounded og som får mig til at komme tættere på mig selv og måske en dag en gang for alle slutte fred med de indre dæmoner.

Dette indlæg er ikke sponsoreret – men er skrevet i ren kærlighed til Yo Studios og Olympia Activewear!

/Love L

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte sommeraftener