For Rainy Days

Kjærs Kaffebar i Århus

IMG_4833IMG_4861 IMG_4860IMG_4862  IMG_4847

Jeg har længe gerne vil besøge Kjærs kaffebar i Århus efter at have set både Emma og Michelles fine indlæg om stedet. De har desværre ikke åben i weekenden og jeg har ikke rigtig kunne nå forbi i løbet af hverdagen. Så da ferien startede i mandag gik turen som det første ned på Kjærs Kaffebar og jeg kan virkelig godt forstå at stedet har fået en del opmærksomhed på det sidste. Der er super hyggeligt indrettet med fede møbler, flotte planter og så serverede de en virkelig god Cortado. Det er ikke sidste gang jeg kigger forbi, men jeg håber, at de udvider åbningstiderne, så jeg kan nyde min weekeend kaffe der.

Love L.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For Rainy Days