3 steder du skal spise morgenmad i Paris

For Rainy Days

IMG_4879IMG_4878

Jeg har ferie og som de fleste andre, som har valgt at holde ferie i Danmark, længtes jeg efter solen. Men i stedet for at brokke mig, har jeg fundet på andre måder at slappe af på. Jeg har anskaffet mig de her dot-to-dot bøger – måske I også havde sådan nogen som lille? Det eneste man skal forholde sig er at gå fra tal til tal, man behøver ikke engang og tænke på om det bliver pænt, det er der andre som har sørget for det bliver. Forleden aften gik jeg igang og wupti så var der gået halvanden time uden jeg rigtig havde tænkt på andet – Lige hvad jeg har brug for!

Bøgerne fåes med forskellige motiver og kan findes her. Jeg har valgt den med storbyer og den med ikoner.

Love L.

1 kommentar

  • Janne

    Ge-ni-alt! Jeg elskede den slags som barn 🙂
    Vidste ikke at man også kunne få dem med andet end motiver til børn – det skal helt klart tjekkes ud! Tak for tip 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 steder du skal spise morgenmad i Paris