Sale Goodies

3 steder du skal spise morgenmad i Paris

For nogle uger siden var jeg en tur i Paris, min første gang i Byernes By og jeg blev bestemt ikke skuffet. Jeg var der med arbejde, så der var ikke så meget tid til fornøjelse, men noget der er vigtigt for mig, når jeg er afsted er at få en god morgenmad og der er mulighederne mange i Paris.  Jeg nåede disse tre anbefalelsesværdige steder.

OB-LA-DI CAFE

Ob-La-Di Cafe er et lille bitte morgenmadsted i det nordlige Marais og nok en af de mest instagrammede cafeer i Paris.  Stedet er indrettet med de smukkeste planter, lyse træsorter, kobber og sidst men ikke mindst det smukkeste klinke gulv. Alt er økologisk og kan fåes i enten en vegansk eller en glutenfri version. Jeg fik en matcha bowl, den flotteste avokado mad og selvfølgelig en lækkert Cortado.

 

IMG_4805

SEASON PARIS 

Season Paris ligger også i Marais og har både en cafe og et take away sted, hvis morgenmaden skal nydes på farten. Her nød jeg en acai bowl, et varmt glas vand med citron og en espresso. Note til mig selv; I Paris er en lille kaffe = en espresso.

IMG_4804

WILD AND THE MOON

Wild and the Moon var et sted jeg opdagede, da jeg gik rundt i byen og hvis der var en ting, som jeg skulle tage med tilbage til Århus, så var det det sted. Både indretningen, menneskerne, stemningen og maden var lige mig. De producere selv deres egne juicer, snacks og raw bar. Jeg købte deres golden milk lavet på gurkemeje og den var fantastisk! Jeg håber at de snart åbner en webshop, så jeg kan importere nogle af de lækre sager til mit eget køkken.

IMG_4849

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sale Goodies