B-party!

Når jeg ikke lige arbejder

20160606_Access8846 20160606_Access8850 copy20160606_Access8845

Forleden dag på job tog vi de her billeder af mit outfit. Meget af min tid på arbejde går i vores foto studie og nogle gange opstår der lige en ide til nogle outfit posts og så er jeg så heldig, at min gode kollega og vores fotograf altid er frisk på at lege lidt rundt.

Jeg har en ny skjorte på fra Norse Projects, nederdel fra American Vintage og sandaler fra Adidas. Uret er fra Daniel Welllington og drømmer I om sådan et ur kan I finde en forhandler tæt på jer her.

Love L.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B-party!