Shirty Trends

Skønt start på maj

Pantone

Maj kan da på ingen måder starte smukkere end den har gjort i dag, med dejlig varme og solskin. Jeg har haft en optimal søndag. Først med morgenmad med en god veninde på Cafe Glad. Det var min første gang på Glad og jeg havde hørt så meget godt om stedet, så mine forventninger var høje, men de blev alle indfriet, det var virkelig lækkert og bestemt ikke sidste gang, jeg har spist der. Derefter gik turen til Yo Studios og en god omgang barre træning og eftermiddagen blev brugt i solen med en god kop kaffe og en bog.

Ja hvis det er det maj bringer, så glæder jeg mig til resten.

Glædelig 1.maj

/Love L.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shirty Trends