New In - Mini Beanie

New in – Clean and Simple

New in

Weekday T-shirt / Wood Wood Jeans / New Balance Sneakers

Jeg har på det seneste tilføjet disse tre items til min garderobe. Egentlig ikke noget specielt men jeg er allerede glad for mit køb. Jeg har over længere tid gået og luret på både sneakeren og bukserne men det er lidt ligesom at købe nye sorte jeans – kender I ikke det? Det er ikke det sjoveste at investere i de klassiske items men man knus elsker dem altid, når der står gennemført på dankort terminalen.

Jeg har endnu ikke fået mine New Balance sneakers men jeg glæder mig til at modtage dem og style dem med mine nye jeans eller en let sommerkjole, når vejret igen bliver til det.

Love L.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In - Mini Beanie