New in - Clean and Simple

Graduation Gift

DW

Der er sikkert mange af jer, som sidder og sveder over bøgerne i denne her tid og jeg føler virkelig med jer. Det er bestemt ikke en tid jeg savner at være studerende i. Men det som venter jer efterfølgende misunder jeg til gengæld virkelig meget! En tid hvor alt føles let, lunt og frit og som er fyldt med fest!

Da jeg blev både student og kandidat var det vigtigt for mig at ønske mig noget, jeg kunne huske, jeg havde fået. Et minde som ville følge mig. Et godt forslag til sådan et ønske kunne være et af de smukke Daniel Wellington ure. Jeg synes, de er klassiske i deres design og derfor også være noget man synes er flot om flere år frem. Mange af dine gæster er måske af den ældre generation og ikke så sikker i nethandel, men det hindre dig ikke i at ønske dig et Daniel Wellington ur, de kan nemlig også købes i en række butikker.

Se den nærmeste Daniel Wellington forhandler nær dig her.

Indlægget er sponsoreret af Daniel Wellington 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Clean and Simple