Skønt start på maj

3 Podcasts jeg hører lige nu

IMG_2203 copy

Lige pt. har jeg ikke fået anskaffet mig en cykel endnu og derfor går jeg rigtig meget og det føles bare en lille smule lettere med noget god underholdning i ørerne og derfor er jeg blevet ret vild med at høre podcasts. Mine tre ynglings lige nu er:

  1. Flora & Frida: To svenske modedronninger Flora Wiström og Frida Vega Salomonsson, om alt fra sex til venskaber. Podcastet er på svensk, men det synes jeg bare gør det endnu mere charmerende. Lyt her.
  2. Monocycle: Endnu en af internettets dronninger; Leandra Medine bedre kendt som Manrepeller. Et podcasts jeg elsker, at høre hvis jeg lige skal have et spark røven eller en god omgang motivation. Lyt her.
  3. En snak over en øl: En ny dansk podcasts serie af fire skønne danske piger, som er journalist studerende. Der er kun udgivet to afsnit, men jeg er allerede fan. Pigerne tager emner op som moderne dating og ensomhed mens de dejligt befriende deler en øl. Lyt her.

God fornøjelse!

/Love L

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønt start på maj