Damp dit tøj med Electrolux

Når andre blogger lokker

Untitled-1

Sponsoreret link: ASOS 425 DKK

I går på arbejde lavede jeg en kort overspringshandling og tjekkede nogle af mine ynglingsbloggere ud. Jeg faldt over Maries indlæg omkring de her bukser og ja wupti så blev de bestilt hjem. Hvis I lige som mig synes de er super fede, så skal I nok være lidt hurtige for det gik stærkt med størrelserne i går.

Elsker at blive inspireret af mine kollegaer også selvom det koster penge 🙂

/Love L

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damp dit tøj med Electrolux