Be Spontaneous

My Work – Støy Stories

Untitled-2

Jeg får rigtig mange henvendelser fra jer omkring mit arbejde, hvad jeg laver egentlig laver til dagligt. Så jeg tænkte det var på sin plads med et uddybende indlæg.

Jeg er ansat hos Støy. Støy er oprindelig startede som en tøjbutik i Århus, men driver i dag også en webshop, som jeg så er en del af. Jeg arbejder primært med PR og marketing men sidder også med E-commerce i forhold til at holde webshoppen opdateret. Jeg laver derfor alt det jeg elsker, Instagram, Facebook, Twitter etc. Men en ting som jeg særlig elsker ved mit arbejde er et medie, som vi selv har skabt, der hedder Støy Stories. Støy Stories er vores udgave af en blog, hvor vi laver modeserier, fede interviews, city guides, forslag til lækre morgenmadssteder og kulturelle seværdigheder. Ja det er faktisk alt det, som vi synes der er interessant, hvad enten det berører vores branche eller ikke gør. Det gør min hverdag super alsidig, den ene dag kan jeg skrive et indlæg om biodynamisk musli og den næste kan jeg lave et interview med Trine Tuxen. Alsidigheden i det er virkelig noget jeg sætter pris på og jeg keder mig aldrig på mit arbejde.

Hvis I har lyst skal I endelig tjekke Stories ud her og kom gerne med jeres feedback.

Desuden har vi også lige oprettet en Pinterest, hvor I kan finde alt vores billede materiale fra vores magasiner og stories. Den kan I finde lige her.

Rigtig god søndag! 🙂

/Love L.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be Spontaneous