My Work - Støy Stories

Damp dit tøj med Electrolux

De seneste måneder har jeg ændret mit tøj forbrug meget og jeg er blevet mere bevidst om, hvad der er need to have og nice to have. Det betyder også, at jeg ikke har købt så meget tøj, som jeg plejer, men det jeg så har købt har været nogle virkelig lækre ting, som jeg ved vil være i min garderobe i lang tid. Tro mig, det har været svært, især når man som jeg arbejder i en virkelig lækker biks, hvor der hele tiden kommer nye varer ind af døren. Men jeg kan omvendt også mærke, at jeg bliver meget mere glad for de ting, jeg så vælger at investere i.

Med lækre sager følger dog udfordringen omkring vask! Jeg er meget beskyttende overfor mit tøj og særligt det, som har kostede nogle ekstra knapper. Jeg har tidligere benyttet mig af et gammelt råd, som jeg lærte, da jeg stod i butik; nemlig at tage f.eks. ens kjoler eller strik med ud i badet, så det kunne suge dampen og blive rengjort. Men nu er det desværre sådan at mit badeværelse er virkelig lille og slet ikke egnet til at agere “vaskemaskine”. Det har Electrolux dog fundet en genialt og miljøvenlig måde at løse på – Hvis du er interesseret i at vide, hvad det er, så synes jeg du skulle tjekke videoen ovenfor ud! Genialt hvis du spørger mig og jeg håber snarest at ejendommen jeg bor i anskaffer sig sådan en maskine!

Indlægget er sponsoreret af Electrolux

Love L.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Work - Støy Stories