Nybyggerne - Hvem skal vinde?

Be Spontaneous

Untitled-29

Så har jeg fundet en vinder af min give away af en helt kasse WONN. Vinderen er annonceret på min Instagram her

I forbindelse med mit samarbejde med WONN har deres budskab “We Are Now” fået mig til, at tænke på det at være spontan. Jeg er som person meget struktureret og disciplineret og det kan nogle gange godt hindre min spontanitet. Det er dog noget jeg virkelig arbejder på, for jeg synes tit at spontane handlinger giver krydderi til livet, det er der jeg dummer mig, udfordre mig selv og oplever lykke. Jeg har været bevidst om, at presse mig selv ud i spontanitet siden jeg som 21 årig mistede min mor til en blodprop i hjerte; det ene sekund var hun en del af mit liv og det næste var hun væk. I tiden efter støtte jeg på citatet; “Ingen kender dagen før solen den går ned”  og det er virkelig noget, jeg forsøger at leve efter, at leve i nuet og ikke gemme ting til dagen efter. Det mindede WONN mig om gennem deres budskab om #WeAreNow og det er jeg virkelig glad for. Det fik mig til at bestille en tid ved frisøren til endelig at få klippet lokkerne korte og en tid til den tatovering jeg så længe har drømt om.

Så mit fredags budskab til jer er grib dagen og gør det du har allermest lyst til lige nu i morgen er det måske for sent!

/Love L.

Indlægget er sponsoreret af WONN

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybyggerne - Hvem skal vinde?