Mondays Wear

We Are Now

Untitled-10

 

Noget af det bedste ved min arbejdsplads er ubetinget, at vi er så mange skønne unge mennesker, det betyder også at en fredags drink ofte udvikler sig til en spontan fest. Lørdag morgen vågner jeg derfor oftest op med ondt i hovedet men med den fedeste følelse af bare at have levet i nuet.

Spontanitet kræver at man har noget lækkert at drikke lige ved hånden og her vil jeg godt komme med en anbefaling på et nyt produkt, som hedder WONN. WONN er en drikke klar drink med enten appelsin eller jordbær. Ikke nok med at det smager godt (som i farligt godt) så har produktet også et virkeligt fedt udtryk og ja indrømmet, det er altså bare noget der betyder noget for mig, emballage, emballage, emballage 😉 – En anden lille ting jeg bliver nød til at nævne er, at WONN er uden brus – perfekt for en som mig, der ikke er til bobler i mine drinks.

Psst! Husk at følge min Instagram her kommer en konkurrence i morgen i samarbejde med WONN – Stay tuned!

Indlægget er sponsoreret af WONN

1 kommentar

  • Simone

    Lyder super lækkert! Specielt at de er uden brus, jeg foretrækker nemlig også mine drinks uden bobler:-) Hvor kan man købe dem?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mondays Wear