We Are Now

Spice it up!

Skærmbillede 2016-03-25 kl. 13.20 kopi

Krydderi? Ikke et emne som har fyldt meget på bloggen tidligere men madlavning generelt er noget som interessere mig ret meget lige nu. Jeg skal med det samme sige, at jeg ikke er nogen haj i et køkken og ofte undersøger jeg en masse opskrifter, men giver op fordi ingredienslisten simpelthen er alt for lang. Jeg har dog nu fundet ud af, at hvis jeg har en god grund base af krydderier, kan jeg krydse mange af ingredienserne af på forhånd og en ny opskrift bliver derfor ikke så uoverskuelig.

I min søgen på nye krydderier faldt jeg over Just Spices, som er et tysk krydderi mærke, men den fineste emballage. De har bl.a. et krydderi til en lækker grøn smoothie, til havregrød eller til falafler.

Dette indlæg er ikke sponsoreret blot et lille tip om nogle lækre sager til jeres krydderihylder, så I lige som mig kan hoppe ud i en masse nye lækre opskrifter.

/Love L.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We Are Now