Season Musthave

Nybyggerne Update

Nybyggerne

Jeg har simpelthen formået at misse hele to uger med Nybyggerne, så noget af weekenden er blevet brugt på at catche up.

Hvis jeg skal starte med køkkenet, så synes jeg endelig, vi så noget modighed fra Frederik og Manne som valgte at flytte køkkenet. Jeg var faktisk ret vild med den grønne farve og elsker at en fejl bliver til noget fantastisk. Jeg må derfor erklære mig enige med dommerne og synes, at Frederik og Manne var de retmæssige vindere af køkkenet og efter min mening skarpt forfulgt af Lise og Michael.

Så nåede vi til haverne. Jeg kan huske, hvor befriende det var at komme udenfor dengang og ikke føle så presset af tiden, som vi helt sikkert gør indenfor. Et dejligt afsnit, hvor vi kommer lidt tættere på deltagerne. Jeg har og havde heller ikke dengang så store holdninger til haven, så her vil jeg lade jer afgøre hvem der gjorde det bedst?

Har I fundet en favorit? Skriv endelig en kommentar, det er så hyggeligt, når I også melder ind med, hvad I synes om programmerne.

Love L.

 

 

 

1 kommentar

  • Hvor må det være sjovt for dig at se denne sæson – det må bringe nogle minder frem :-).

    Jeg synes ærlig talt ikke at nogle af haverne imponerede mig. Men jeg kan kun forestille mig at det er svært at lave noget originalt eller flot ud af 20 kvadratmeter typehus-have.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Season Musthave