Want WONN?

Nybyggerne – Hvem skal vinde?

Nybyggerne

Så er det i aften at vinderen af Nybyggerne kåres. Jeg ved hvordan parrene har det i dag og uha hvor er det altså spændende.

Hvis jeg skal anmelde sæsonen, så synes jeg, det har været en smule kedeligt og med sikre men fine løsninger og for lidt fokus på hvordan parrene egentlig har lavet løsningerne. Jeg mangler stadig og blive rigtig overrasket, men jeg kan nå det endnu i aftens afsnit, hvor den står på stuen. Jeg ved godt, hvem mine favoritter er – men jeg kunne godt tænke mig at høre, hvem I synes der skal vinde og hvad I synes om denne omgang af Nybyggerne.

Love L.

5 kommentarer

 • Louise

  MANNE OG FREDERIK, de har måske ikke levet op til at gøre det hele selv, men de har tænkt på en stil der passer til selve huset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg synes helt klar, at Lise og Michael skal vinde. De har haft en gennemført stil helt fra starten af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg synes at Lise og Michael skal vinde!
  De har været tro imod deres stil hele vejen igennem og så er de simpelthen så søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Manne og Frederik, deres stil er så cool

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Modsat den første seson, synes jeg der har været 3 mulige vindere og ikke kun en i seson 2. Jeg var helt vild med Manne og Frederiks stil, men de lavede desværre alt for lidt selv i de første mange pogrammer. De tre andre hold var jeg splittet imellem, da de alle travlt havde dejlige personligheder og fin stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Want WONN?