Nybyggerne Update

En Århusiansk frokostanbefaling

IMG_2412

I går havde jeg bare den ultimative søndag.

Dagen startede med en god omgang yoga hos Yo Studios, jeg har sagt det før men siger det lige igen; det er det mest fantastiske sted. Efter yoga mødtes jeg med en veninde på FFood på Vesterbro Torv. Et sund alternativt til en lækker frokost og jeg nuppede mig en lækker tun salat til den nette sum af 5o kr. Resten af søndagen blev brugt på en lur, Netflix og hygge – helt genialt

Love L.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybyggerne Update