Spice it up!

5 London Tips

Goodhood-LOTI

Mode: The Good Hood – 151 Curtain Rd, London EC2A 3QE, Storbritannien

1469979_662048100513676_1856174789_n

Kaffe: Flat White – 17 Berwick St, London W1F 0PT, Storbritannien

monologuelondon7

Interiør: Monologue – 93 Redchurch St, London E2 7DJ, Storbritannien

saul-leiter-1

Galleri: The Photographers Gallery – 16-18 Ramillies St, London W1F 7LW, Storbritannien

08BITES-superJumbo-580x380

Morgenmad 26 Grains – Neal’s, 2 Neal’s Yard, London WC2H 9DP, Storbritannien

Jeg har slet ikke fået jer fortalt om min tur til London i februar. En tur som opstod lidt spontant, da min søster skulle derover og arbejde og spurgte om jeg ikke ville med. Det meste af turen var jeg derfor på egen hånd rundt i byen, men det var faktisk virkelig dejligt, for jeg kunne gøre lige det jeg ville. Inden jeg rejste, havde jeg undersøgt en masse fede steder, som jeg gerne ville se og så var det simpelthen bare at tage et område af gangen. Så hvorfor ikke lige dele de 5 bedste tips fra turen med jer? Hvis I står og skal til London skal I unde jer dem alle fem, men I må særligt ikke undlade det sidste punkt – det er den bedste morgenmad, jeg kan huske, jeg har fået! I kan læse mere om stedet og min anmeldelse af det her.

Love L.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spice it up!