I Am Taking Off

Nybyggerne – Ekstra værelset

Nybyg

Bedre sent end aldrig ikke? Beklager at min anmeldelse af onsdagens afsnit af Nybyggerne kommer lidt sent, men jeg har været et smut i London i denne her uge og har først fået set afsnittet nu.

Ugens opgave var at lave et ekstra værelse. Det har fået mig til at tænke over, hvad jeg ville bruge et ekstra værelse til? Jonas og jeg valgte  dengang, at lave et gæsteværelse, måske en lidt kedelig løsning. Men det er svært, når man ikke har børn. Jeg er derfor kommet frem til at jeg vil bruge et ekstra værelse til et egoist rum. Mit rum skulle være en kombination af et walk-in closet og et arbejdsrum for mine kreative projekter. Det kunne være sjovt at høre, hvad I ville bruge et ekstra værelse til?

Nå men tilbage til programmet. Det er en smule svært at vurdere, synes jeg fordi de valgte at bruge rummene så forskelligt. Hvis jeg skal starte med at fremhæve det positive, så synes jeg at Rikke og Peter løsning med sengene var den bedste og mest nytænkende løsning. Udover det var jeg vild med at Manne og Frederik kastede sig ud i den gamle klassiske med svampe malingen, det er helt sikkert noget, som sagtens kan vinde frem indenfor de næste år. Dog synes jeg også, der var nogle lidt brugte og meget set løsninger, som rionet opslagstavlen og samle sofaen hos Lise og Michael. Så til programmets vindere Christel og Johan, de fik lavet et super fint børneværelse og jeg synes bestemt at sejren var fortjent.

Hvis jeg skal lave en lille status nu. Er Manne og Frederik mine favoritter, da jeg stilmæssigt synes, at de gør det bedst. Men jeg vil gerne snart set nogle lidt mere kreative og udfordrende rum, så vi rigtigt kan blive inspireret. Hvad siger I til aftens program og har I fået et favorit par? Synes I at nogen har fået for meget håndværkerhjælp?

Love L.

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

4 kommentarer

 • Astrid

  Mine er blåt hold og grønt, kan godt lide de forskellige stile de har, og hvad de bygger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexander

  Jeg syntes at de alle er dygtige osv. Men kreativiteten er SLET ikke på samme niveau som sidste sæson.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville bruge et ekstra rum til en kombi af et gæste værelse og arbejds værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder med Lise og Michael, nok mest fordi deres stil mener mest om den, jeg kan lide. (Teaktræ!!)
  Derefter kommer Manne og Frederik på en stærk anden plads.
  Er det bare mig, eller laver Peter det hele hos Rikke og Peter? 🙂 Er der nogen, der ved, om hun stadig er syg eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Am Taking Off