Nybyggerne - Ekstra værelset

My London Baby

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 14.50.56

Som I måske har læst var jeg et smut i London i sidste uge og det blev da til en smule shopping.

Jeg har længe gået og luret på Half Moon Bag fra APC, men den har simpelthen ikke været til at opdrive i Europa på nogen webshops. Så mission for London var klar, jeg skulle på jagt efter tasken! Jeg var heldigvis, så heldig at de havde en tilbage, den var dog i bordeaux og jeg havde jo tænkt den skulle være sort. Så jeg tog en tænkepause og købte en kop kaffe og blev så enig med mig selv, at livet var for kort til sort tasker, så jeg sprang ud i det og købte den bordeaux – og jeg elsker den allerede.

Love L.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybyggerne - Ekstra værelset