I Am Taking Off

I Am Taking Off

IMG_1967

image1xxl

Jeg har ikke haft ferie siden, jeg begyndte mit voksenliv med fuldtidsarbejde, hvilket er over halvanden år siden. Jeg trænger derfor virkelig til at hive stikket ud og komme lidt væk fra det hele. Så i den kommende uge rejser jeg til London, hvor jeg skal besøge min søster. Hun skal arbejde om dagen og så kan vi hygge os om aftenen. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til bare at vandre rundt i London alene og suge en masse inspiration til mig, det er lige, hvad jeg har brug for.

Så hvis I har nogle gode tips til London, må I endelig skrive en kommentar.

I kan finde det fine passport cover her.

Love L.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Am Taking Off